maandag, 17 december 2018

Lid worden?

HEBT U HET DRUK? KINDEREN (BIJNA) DE DEUR UIT? AAN EEN NIEUWE ERVARING TOE? NIEUWE MENSEN ONTMOETEN? UZELF VERRASSEN MET UW STEM IN EEN MANNENKOOR ? GENIETEN VAN DE GEWELDIGE KLANK VAN EEN 4-STEMMIG MANNENKOOR ?
............. U MOEST EENS WETEN HOE ONTSPANNEND, ONDERHOUDEND, GEZELLIG, EN UITDAGEND EEN AVONDJE ZINGEN IS!

FolderBlz1Wij zoeken mannen die willen zingen in ons prachtige mannenkoor. We richten ons, met ons repertoire, de komende jaren vooral op een doelgroep van 40- en 50-jarigen. Bent u ouder en hebt u ambitie om er voor te gaan als zanger?  Ook dan bent u van harte welkom!

Het ruim 50 leden tellende Tiels Mannenkoor heeft een groeiend aantal leden. Dit najaar is besloten om de komende jaren te willen doorgroeien naar een regionaal koor van ruim 70 leden, met klassiek en vernieuwend repertoire en een mooie uitstraling.  De huidige leden komen vanwege de kwaliteit en de geweldige sfeer, onder leiding van onze dirigent Mariette Effing, graag zingen in Tiel! Leden komen uit een wijde omgeving: van Huissen tot Culemborg, van Rhenen tot Maas en Waal.

In mei 2010 behaalde ons koor op het KNZV Concours in Eibergen een 2e prijs, waarbij de jury onze repertoirekeuze geweldig vond: modern en klassiek. Wij nodigen u van harte uit om eens een repetitie te bezoeken. Heeft u belangstelling: mailt u even naar de secretaris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). We weten graag dat u komt en kunnen dan een map met muziek klaarleggen. Want u zingt natuurlijk gelijk mee naast een persoonlijke coach...!

We repeteren op donderdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur in de

Stefanusschool

Kinkelenburglaan 4, 4003 Tiel

Na de repetitie is er onze vermaarde 3e helft waar we onder het genot van een drankje en een hapje met elkaar praten en....zingen (we zijn tenslotte een koor!). Daar kunt u zich verder orienteren op de sterke punten van het Tiels Mannenkoor.

U bent dus van harte welkom. Uiteraard kunt u ook een van onze concerten bezoeken. Zie hiervoor onze Agenda.

Wilt u meer informatie, neem gerust contact op met onze secretaris: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag tot ziens bij het Tiels Mannenkoor!

Ledenportaal